T20 Dünya Kupası 2022: “Karma”


Hindistan Takımı tempolu oyuncusu Mohammed Shami, Pakistan’ın 13 Kasım Pazar günü T20 Dünya Kupası 2022 finalinde İngiltere’ye yenilmesinin ardından Shoaib Akhtar’a kazık attı.

İkinci T20 Dünya Kupası şampiyonluğunu elde etmek isteyen Pakistan, Melbourne Cricket Ground’da (MCG) üstün bir İngiltere onları beş kaleyle geride bıraktığı için hayal kırıklığına uğradı.

Kurayı kaybettikten sonra sopaya gönderilen Pakistan, 137/8’de tutuldu. Bowling oyuncuları her şeyini verdiler, ancak Babar Azam ve Co. sonunda ikincilik etiketine razı olmak zorunda kaldı.

Kaybın ardından eski Pakistan hızlı bowling oyuncusu Akhtar, resmi Twitter hesabına gitti ve kırık bir kalp emojisi paylaştı.

Shami, eski pacer’ın tweet’ini paylaşırken şu yorumu yaptı:

“Üzgünüm kardeşim

Buna karma denir 💔💔💔.”

Hintli hızlı atıcının gönderisinde ilginç bir şekilde üç kırık kalp emojisi de yer aldı.

Gönderisinin içeriği Pakistanlı kriket hayranları için hemen net olmasa da, Shami’nin tweet’i, Akhtar’ın Adelaide’de düzenlenen 2022 T20 Dünya Kupası’nın ikinci yarı finalinde İngiltere’ye yenik düştükten sonra Hindistan takımına yaptığı kazıya açık bir yanıttı.

Eski Pakistanlı hız pilotu tweetlerinden birinde biraz alaycı bir tonda şunları yazdı:

“Bhaiyo aik bhi out nahi kero gay kya? (Kardeşler, tek bir küçük kapı almaz mısınız?)”

Alex Hales ve Jos Buttler, İngilizler 169’luk bir hedef belirledikten sonra kesintisiz bir 170 eklerken, Hindistan Takımı yarı finali İngiltere’ye 10 kaleyle kaybetti.


Pakistan kaptanı Babar Azam, T20 Dünya Kupası 2022 finalindeki yenilgiyi anlatıyor: “20 tur geride kaldık”

Kaybın ardından konuşan Pakistan kaptanı Babar, tahtaya yeterince tur atmadıklarını itiraf etti. Ancak, Süper 12 turundaki ilk iki maçı kaybettikten sonra inanılmaz bir geri dönüş yapan takımını selamladı. Babar dedi ki:

“Evet, ilk iki maçı kaybettik ama son dört maçta geldiğimiz nokta inanılmazdı. Çocuklara doğal oyunumuzu oynamalarını söyledim ama 20 tur geride kaldık ve çocuklar topla iyi mücadele etti.

İlk vurucu, oyunun sonuna doğru Shaheen Afridi’yi kaybetmenin bir aksilik olduğunu kabul etti, ancak bu tür şeylerin oyunun bir parçası olduğunu kabul etti.

“Bovlingimiz dünyadaki en iyi ataklardan biridir. Ne yazık ki Shaheen’in sakatlığı bizi erteledi ama bu oyunun bir parçası,” diye ekledi Babar.

Shaheen, Harry Brook’u kovmak için bir yakalama yaparken sahada kendine zarar verdikten sonra sadece 2,1 fazla bowling oynadı.

Bu arada Sam Curran, olağanüstü 3/12 rakamları kaydettiği için Finalin Oyuncusu seçildi. İngiltere’nin kovalamacasında, çok yönlü tılsımlı Ben Stokes, üst düzey bir yalpalamanın ardından 49 üzerinden 52* ile tarafı Dünya Kupası zaferine götürdü.

Hızlı Linkler

Sportskeeda’dan daha fazlası

Düzenleyen Renin Wilben Albert




Kaynak : https://www.sportskeeda.com/cricket/news-t20-world-cup-2022-it-s-karma-mohammed-shami-takes-dig-shoaib-akhtar-pakistan-s-loss-england-final?utm_source=feed&utm_medium=referral&utm_campaign=sportskeeda

SMM Panel PDF Kitap indir