Sunbreak demosu – Yayın zamanı, mevcut tüm canavar avları, Switch Skill Swap sistemi ve daha fazlası


Video oyunu geliştiricileri ve yayıncıları Capcom, birkaç saat önce Monster Hunter Rise’ın Sunbreak genişlemesi hakkında çok sayıda heyecan verici haber ortaya çıkaran oldukça büyük bir gösteri düzenledi.

Bu ayın sonunda yayınlanacak olan Master Rank’i başlığa tanıtan DLC, lansmandan önce küçük bir demo sürümü alacak.

Vitrin, oyuncuların genişlemede karşılaşacakları tüm yeni canavarları ve yeni Switch Skill Swap sistemini tanıtırken, franchise gazilerini en çok heyecanlandıran Gore Magala ve oynanabilir küçük versiyonun gelişiydi.

Neyi deneyimle #Güneş ışığı ücretsiz demo ile ava getiriyor, geliyor #NintendoAnahtarı ve Steam!İster ilk kez çekim yapan biri olun, ister bir meydan okuma arayan kıdemli biri olun, herkes için bir av vardır.

Oyunun resmi Twitter tanıtıcısına göre, genişleme Nintendo Switch eShop ve Steam için küresel olarak 14 Haziran’da 19:00 PT/15 Haziran 03:00 BST’de düşecek. Büyük zaman dilimlerinin geri kalanı için, demonun 14 Haziran’da saat 20:00 MT, 21:00 CT, 22:00 ET ve 15 Haziran öğlen JST’de yayınlanması bekleniyor.

Demo her iki mağazayı da vuracağından, hem Nintendo Switch hem de PC’deki kullanıcılar, Monter Hunter Rise: Sunbreak genişlemesi bu ay resmi olarak çıkmadan önce deneme sürümünün keyfini çıkarabilecekler.


Monster Hunter Rise: Sunbreak genişletmesindeki tüm oynanabilir içerikler

youtube kapağı

Genişletmenin önemli bir kısmı demo ile kullanılamayacak olsa da, oyuncular mini sürümle oldukça fazla içeriğin keyfini çıkarabilecekler. En önemli olaylardan biri, Monster Hunter oyunlarının ikinci neslinden gelen Jungle biome olacak.

Demoda avcılar, Monster Hunter Generations’dan eklektik bir Wyvern olan Astalos ile yüzleşebilecekler.

Monter Hunter Rise: Sunbreak demosunda oyuncuların yararlanabileceği bazı özellikler:

  • Oyundaki her silah için yeni Switch Skill Swap sistemini deneyebilecekler. Yeni Silkbind hamleleriyle birlikte avcıların en sevdikleri silahlar hakkında keşfedebilecekleri çok şey var. Oyuncuların yeni Silkbind becerilerini deneyebilecekleri bazı eğitim görevleri de olacak.
  • Oyuna yeni başlayan kullanıcılar, oyuna yeni başlayanları başlatan en iyi avlardan biri olan Great Izuchi ile yüzleşebilecekler.
  • Tetranason görevi de mevcut olacak. Becerilerine biraz daha fazla güvenenler için av orta zorlukta olacaktır.

youtube kapağı
  • Oyunun gazileri ve franchise, uzman bir zorluk arayışı olacak ve oldukça zorlayıcı olması beklenen Astalos avını deneyebilir.
  • Elder Dragon Malzeno avı da mevcut olacak. Bununla birlikte, mücadele zorlu olacak ve oyuncuların yaklaşmakta olan genişlemeden neler bekleyebileceklerinin küçük bir önizlemesi olarak hareket edecek.

Monster Hunter Rise: Sunbreak, 30 Haziran 2022’de hem Nintendo Switch hem de PC için çıkacak ve oyunun gördüğü en önemli genişleme olacak.





Kaynak : https://www.sportskeeda.com/esports/news-monster-hunter-rise-sunbreak-demo-release-time-available-monster-hunts-switch-skill-swap-system?utm_source=feed&utm_medium=referral&utm_campaign=sportskeeda

Yorum yapın

SMM Panel