Futbolun beşiği olaraken İngiltere’de, çocuk lig mücadelesinde Ipswich Town deplasmanda Charlton Athletic ile karşı karşıya geldi. Mücadele 4-4 beraberlikle sona ererken, uzun yıllar unutulmayacak bir mücadeleye sahne oldu.
Gol perdesi ilk yarının oğlu bir anda düzelirken Edmundson konuk evinde 1-0 öne geçti. İkinci yarıya da hızlı erişim Ipswich Town 52’de Tyreece John-Jules ile farkı 2’ye çıktı. Charlton Athletic 63’te Rak-Sakyi ile farkı 1’e indirirken 76’da sahne alan Albie Morgan skora dengeyi getirdi.
UZATMALARDA 4 GOL OLDU!
Mücadelenin yükseltme dakikalarında ise tarihi yaşandı ve 4 gol oldu.
90+1. Dakikada Freddie Ladapo cezanın dışından vuruşla Ipswich Town’u yeniden eski haline geldi.
90+4’te ise bu kez Sam Morsy sahne aldı ve sağ köşeden Dominic Ball’ın farkı 2’ye çıkardı.
90+6’da Charlton Athletic’te Terell Thomas sahne aldı ve farkı 1’e indirdi.
90+9’da George Dobson maçın söylediğine göre: 4-4.
Ipswich Town’daki mücadelenin üstesinden gelebilmek için Kieran McKenna 4-2’den 2 puanlarını “hayal öfke ve öfke” olarak değerlendirdi.
Kaynak : https://www.mynet.com/ipswich-town-charlton-athletic-maci-dunya-futbol-tarihine-gecti-izleyenler-bile-inanamadi-uzatma-dakikalarinda-4-gol-352179-myspor