Cristiano Ronaldo: Sezon öncesini kaçırdığımda Man Utd hasta kızım konusunda benden şüphe duydu | Futbol Haberleri


Cristiano Ronaldo, kızı hastanede olduğu için sezon öncesi maçlara katılamayacağını söylediğinde Man Utd hiyerarşisinin üyelerinin kendisinden şüphe duyduğunu iddia etti ve Glazer ailesinin kulübü “umursamadıklarını” söyledi.

Ronaldo, United’ı kendisine ihanet etmekle suçladı – kulübün onu zorlamaya çalıştığını iddia etti – ve Piers Morgan ile 90 dakikalık bir röportajdan TalkTV tarafından yayınlanan ilk kliplerde teknik direktör Erik ten Hag’a saygısı olmadığını söyledi.

Portekiz kaptanı, Sir Alex Ferguson’un emekli olmasından bu yana Old Trafford’daki ilerleme eksikliğini eleştiren eski takım arkadaşı Wayne Rooney ve United’ın geçen sezonki geçici menajeri Ralf Rangnick’e de sert çıktı.

Daha erişilebilir bir video oynatıcı için lütfen Chrome tarayıcıyı kullanın

Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası görevi için bir araya geldiklerinde Man Utd ve Portekiz takım arkadaşı Bruno Fernandes’ten aldığı soğuk karşılama karşısında şaşırmış görünüyordu. Kredi: Portekiz FA.

Ve şimdi, TV sunucusuyla yaptığı görüşmenin son tanıtımlarında, 37 yaşındaki, Old Trafford’daki iki üst düzey kişinin, kızı Bella’nın bronşit hastası olduğunu söylediğinde kendisine şüpheyle yaklaştığını iddia etti. – ikiz kardeşi öldükten sadece üç ay sonra.

Ronaldo, “Man Utd’nin direktörü ve başkanıyla konuştum ve bir şeylerin ters gittiğine inanmadılar, bu da beni kötü hissettirdi” dedi. TalkTV.

Kendisine inanmadıklarını doğrulamaları istenen Ronaldo, “Bana inanıyorlar ama aynı şekilde. [shakes head]… Ailemin sağlığını bir futbol için asla değiştirmeyeceğim. Şimdi veya 10 yıl geride veya ileri.

Sezon öncesi neler yaşandı?

  • Ronaldo, 4 Temmuz’da Carrington’da sezon öncesi antrenman için rapor vermedi ve diğer uluslararası oyuncular ailevi nedenlerle, United’ın kabul ettiklerini söylediği bir açıklama.
  • Ronaldo’nun Old Trafford’dan ayrılmak istediği 2 Temmuz’dan sadece birkaç gün önce ortaya çıkmıştı.
  • United, 5 Temmuz’da – ayrılmalarından üç gün önce – Tayland ve Avustralya turu için kadroya katılıp katılmayacağı belli değildi.
  • Kulüp daha sonra 7 Temmuz’da Ten Hag ve ekibine turlarında katılmayacağını doğruladı ve Ronaldo’ya bir aile sorunuyla ilgilenmesi için ek izin verildiğini söyledi.
  • Ronaldo, kızı Bella’nın bronşit nedeniyle hastaneye kaldırıldığını açıkladı.
  • İkiz erkek kardeşinin ölümünden sadece üç ay sonra, United’daki üst düzey kişiler tarafından davranışının şüpheli olarak görüldüğü iddia edildiğinde “incindiğini” söylüyor.

“Ve bu beni gerçekten inciten bir şey çünkü mücadele ettiğime dair sözümden şüphe duydular, özellikle Bella ve Geo. [Georgina Rodriguez, Ronaldo’s girlfriend].

“Hastanede bir hafta geçirdik çünkü Bella’nın büyük bir sorunu vardı ve ben de bu yüzden sezon öncesine gitmedim.

Daha erişilebilir bir video oynatıcı için lütfen Chrome tarayıcıyı kullanın

The Guardian’dan Jamie Jackson, Cristiano Ronaldo’nun kulüp hakkındaki son yorumlarının ardından Manchester United’daki mirasını mahvettiğine inanıyor.

“Ailemi sezon öncesi için bırakmak istemedim çünkü ailemden sezon öncesi için ayrılmanın adil olmadığını düşündüm. Bu yüzden gitmedim.”

Man Utd, Ronaldo’nun son yorumları hakkında yorum yapmıyor.

“Camcılar Man Utd’yi umursamıyor”

Daha erişilebilir bir video oynatıcı için lütfen Chrome tarayıcıyı kullanın

Talk TV’de Piers Morgan’a konuşan Cristiano Ronaldo, Glazer’ın Manchester United’ı sahiplenmesini eleştirerek kulübü ‘umursamıyorlar’ dedi.

Ronaldo ayrıca Man Utd’nin sahipleri Glazers’ın kulübün sportif başarısını umursamadığını söyledi.

2005 yılında kaldıraçlı bir satın alma yoluyla kulübün sahipliğini alan Glazers, United’ı 500 milyon sterlinden fazla borçla bırakan bir anlaşma, taraftarlar tarafından geniş çapta eleştirildi ve kulübün düşüşünden sorumlu tutuldu.

Ronaldo, Glazers’ın sorumlu olduğu United’daki mevcut yapının, kulübün önümüzdeki birkaç yıl içinde en iyi dereceler için mücadele etmesini pek olası kılmadığına inanıyor.

“Kulübün sahipleri – Glazers – kulübü umursamıyorlar. Profesyonel sporu kastediyorum. Manchester United bir pazarlama kulübü, paralarını pazarlamadan alıyorlar.”

“Spor, bence pek umurlarında değil.”

Camcılar (PA)

Geri döndüğünden beri Glazers ile konuşup konuşmadığı sorusuna Ronaldo, “Hayır, asla” yanıtını verdi.

“Bütün yetkiyi başkana, sportif direktöre veriyorlar.

Taraftarlar her zaman haklıdır. Taraftarlar gerçeği bilmeli. Oyuncular kulüp için en iyisini ister, ben de kulüp için en iyisini istiyorum.

“Bu yüzden Manchester United’a geldim, bu yüzden bu kulübü seviyorum ama kulübün içinde City, Liverpool ve hatta şimdi Arsenal olarak en üst seviyeye çıkmasına yardımcı olmayan bazı şeyler var.

“Karmaşık, zor, zor. Bence önümüzdeki iki veya üç yıl içinde Manchester United’ın oyunun zirvesinde olması zor olacak.”

Ronaldo: Neville, Rooney beni ünlü olduğum için eleştiriyor

Daha erişilebilir bir video oynatıcı için lütfen Chrome tarayıcıyı kullanın

Talk TV’de Piers Morgan’a konuşan Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney ve Gary Neville’i eleştiriyor

Ronaldo ayrıca eski United takım arkadaşları Wayne Rooney ve Gary Neville’i kendisini ünlü olduğu için eleştirmekle suçladı ve artık arkadaş olmadıklarını söyledi.

Sky Sports yorumcusu Neville, forvetin Tottenham’a karşı çekilmesinin ardından United’ın “ilişkiyi bitirmesi” gerektiğini söyledi ve ardından United’ın Old Trafford’da West Ham’ı 1-0 yenmesinden önce Ronaldo tarafından kör edildi.

Bu arada Rooney, Ronaldo’yu geçen hafta Old Trafford’da “istenmeyen bir dikkat dağıtıcı” olduğu konusunda uyardı ve beş kez Ballon d’Or kazananı, eski takım arkadaşlarından hiçbirinin onun hakkında konuşmasına kibar davranmadı.

Rooney’nin eleştirisi sorulduğunda Ronaldo, “Anlamıyorum, bu soruyu ona sormalısınız. Beni neden bu kadar kötü eleştirdiğini anlamıyorum.

Kıskanarak mı diye sorulduğunda, şunları ekledi: “Muhtemelen kariyerini 30’larında bitirdiği içindir. Hala üst seviyede oynuyorum, ondan daha iyi göründüğümü söylemeyeceğim ki bu doğru. Bu tür şeyleri dinlemek zor. sizinle oynayan insanlardan gelen eleştiri ve olumsuzluklar, örneğin Gary Neville de.

“İnsanların kendi fikirleri olabilir ama Carrington’daki eğitim sahasında ve hatta benim hayatımda neler olup bittiğini gerçekten bilmiyorlar. Sadece bir bakış açısını değil, benim bakış açımı da dinlemeleri gerekiyor.” Eleştirmek kolaydır ama hikayenin tamamını bilmiyorsanız, kolaydır.

“Onlar benim arkadaşlarım değil.

“Eleştirmek kolay, televizyonda daha ünlü olmak için eleştirmeleri gereken bir işleri var mı bilmiyorum. Bunu gerçekten anlamıyorum.

“Bence faydalanıyorlar [my name] çünkü aptal değiller.

“Ben hayatıma eleştiriyle devam etmek zorundayım. Soyunma odasında sizinle birlikte olan insanların bu şekilde eleştirdiğini görünce zor oluyor. Eleştiriden uyuyamam ama bunu dinlemek iyi değil. .”

Ronaldo: Portekiz’e odaklandım

Ronaldo, Dünya Kupası için Portekiz kadrosuna katıldı ve Piers Morgan Uncensored’daki röportajındaki öfkenin ortasında “mutlak odak noktasının” milli takımda olduğu konusunda ısrar etti.

Ronaldo, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Milli Takım’ın çalışmalarına tam ve mutlak odaklanma.

“Tek bir hedefe doğru birleşik bir grup: tüm Portekiz halkının rüyasını gerçekleştirmek!”

Ancak Portekiz Futbol Federasyonu tarafından Pazartesi günü ilerleyen saatlerde yayınlanan bir klipte Ronaldo, Dünya Kupası görevi için bir araya geldiklerinde Man Utd ve Portekiz takım arkadaşı Bruno Fernandes’ten aldığı soğuk karşılama karşısında şaşırmış görünüyordu.

Man Utd, Ronaldo hakkında karar vermeden önce yasal tavsiye alacak

Cristiano Ronaldo
Resim:
Ronaldo Pazar günü United’ın Fulham’ı 2-1 yendiği galibiyeti kaçırdı

United, Ronaldo’ya nasıl yanıt vereceğine karar vermeden önce yasal tavsiye alacak, ancak herhangi bir karar vermeden önce bu hafta sonunda röportajın tamamının yayınlanmasını bekleyecek.

Gökyüzü Spor Haberleri Ten Hag’ı anlıyor ve United oyuncuları, Ronaldo’nun röportajının şekli ve zamanlaması konusunda son derece hayal kırıklığına uğradı.

Kulüp, Fulham’ı 2-1’lik galibiyetlerinin ardından Pazar akşamı Londra’dan dönüşe hazırlanırken röportajı ancak öğrendi ve söylediklerini neden söylediğini anlamıyorlar.

Kulübe, menajerine ve takım arkadaşlarına bu şekilde saygısızlık etmesi büyük hayal kırıklığı yarattı ve United, oyuncuyla ilgili tüm seçeneklerini şimdi değerlendirecek gibi görünüyor.

Ronaldo’ya Perşembe günü Fulham karşısında ilk 11’de olmayacağı ancak kadroda olacağı söylendi. Kulübe hasta olduğunu söyledi.




Kaynak : https://www.skysports.com/football/news/12040/12747639/cristiano-ronaldo-man-utd-doubted-me-over-my-sick-daughter-when-i-missed-pre-season

SMM Panel PDF Kitap indir