3-3 biten Alanyaspor maçı sonrası beyazlı kulübün resmi internet açıklaması yapıldı.
Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Seyit Ateş, Corendon Alanyaspor maçında toplantıda basına yakınlarına karşı toplantıda bulundu.
Açıklamada “Yasin için kimse ‘İyi hakemdir Kol diyemez” ve “Beşiktaş’a “onun kol kırılacağı” gibi sert ifadeler.
İşte Beşiktaş’tan yapılan açıklama:
“Sahada iyi bir futbol var. Eksiklerimiz var, kendi içimizde bunu konuşacağız.
Ne yazık ki buralardakilerin devam ettiği yerler Beşiktaş’ta kaldığı yerden devam etmiyor. Komutanımız Ahmet Nur Çebi, harekatlarının iptal edilmesini engelledi. Bugün yine bir operasyon hakemi sahadaydı. Yasin Kol için kimse “İyi yönlendirmedir” diyemez.
Beşiktaş’a onun kol kiralanacak. Asla susmayacağız. Biz yönetimden desteğiz. Hakem adalet içinde maç yönetsin istiyoruz. Geçen yıl boyunca devam ediyor.
Sabri Çelik ile ilgili resim kafamızda doğru durmuyor. Çelik, MHK’nın başına geldiğinde bunu dillendirmiştik. tanışma toplantı gecesi. Hakemi canı rahatsız oldum. Bu haksızlara karşı mücadelemize de alınmasaduk. Haksızlık yapılırsa müdahalede bulunulur.
Maçın içinde yanlış iliklerseniz, yanlışlar devam eder. Maçıncisi Erol Ersoy, Numudu’nun durumu gözlemle penaltı olarak değerlendirdi. Devre arasında sormaktan, “Biz her şeyini yazıyoruz” dedi. Yöneticimiz “Bu yönlendirmelersin” dedi ama uygulanamaz.
MHK, Beşiktaş’a operasyonda kullanarak Yasin Kol’a artık maç vermemeli. inşallah bizi yanıltırlar. Yasin Kol’un bir daha karşılaşmamız için yanıldığımızı görmek zorundayız.”
Kaynak : https://www.fotomac.com.tr/besiktas/2022/08/14/besiktastan-alanyaspor-maci-sonrasi-hakem-tepkisi