Son dakika haberi: Henüz 1. 1-0 öne geçtiği Hatayspor’da 2-1 eğitimden kurtulamayan Beşiktaş’ta Valerien Ismael’in kredisi kararya devam ediyor. Ahmet Nur Çebi’nin de bu sonuçların ardından ne kadar devam merakla beklenen bir gelecek seçilenler bekleniyordu.
VALERİEN İSMAEL YERİNE GÜNEŞ YA DA YALÇIN
PERFORMANSI KÖTÜ
Geçen hafta satın alımları doğru tahmin Beşiktaş’ın 19 resmi resmia çıkışında; 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyetle siyahlıların kötü bir performans performansına engel olmama.
KREDİSİ AZALDI
Bu 18 karşılaşmada 2 kez Fenerbahçe, 2 kez de Trabzonspor’la karşılaşan Beşiktaş 4 maçı da berabere bitirirken, 1 kez de Başakşehir’e yenildi. Teknik eğitim kredisini antrenmanını azaltan bir başka istatistik de ligdeki son 6 maçta sadece 1 galibiyet almak oldu.
Siyah-beyazlılar ligdeki oğlu 6 maçı; 2 mağlubiyet, 1 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Beşiktaş’ın ayrıca 8 maçı deplasman yenilmezliğini de Hatay mağlubiyetiyle kaybetti. İşte Valerien’in Beşiktaş’a olayın bu yana uygun ve yaşanan süreç:
3-4-3 OYNATAÇAĞINI SÖYLEDİ AMA…
Gelir gelmez kesinlikle 3-4-3 oynatacağını ve başlattığı takımları 150 maç bu sistemle oynattığını açıkladı. Lig bitinceye kadar da 3-4-3 oynattı.
STOPER EKSİKLİĞİ ORTAYA ÇIKTI
Yeni sezon planlamasını yaparken tüm transferler 3-4-3’e göre ve yapıldı 45 gün sadece 3-4-3 formasyonu çalışıldı. Ancak; transferlerden sonra stoper kendini çok net belli etti.
Kaynak : https://www.mynet.com/galeri/son-dakika-besiktas-taraftari-bu-haberi-bekliyor-valerien-ismael-yerine-ya-senol-gunes-ya-da-sergen-yalcin-351763-myspor